WEDSTRIJDTEAMS

 

Bij De Dansfabriek hebben we ook de mogelijkheid tot groei voor degene met danstalent die graag meer uitdaging willen: wedstrijdteams in diverse leeftijdsgroepen. Je moet bereid zijn hard te werken en te streven naar het uiterste. De pittige trainingen hebben onze teams al ver gebracht zo stonden ze al op EK’s en WK’s en zijn ze nog lang niet klaar met hun groei. Er is altijd ruimte voor nieuw talent, zo hebben we jaarlijks audities voor onze teams. De audities gemist en wil je toch graag je talent laten zien? Neem dan zeker contact met ons op.

BLACKOUT KIDS

Dit wedstrijdteam bestaat uit twaalf pittige meiden. Ze startte net voor de coronapandemie, waardoor ze tot het voorjaar van 2022 moesten wachten op hun eerste wedstrijd. Deze wonnen ze! En het bleef niet bij deze beker, er kwamen er meer mee naar Oosterhout waaronder die van de eerste plaats van The Finals van Shell we Dance! 

De teamleden zijn 9 t/m 11 jaar

BLACKOUT JUNIOR

Dit wedstrijdteam bestaat uit acht felle meiden. Ook zij startte net voor de coronapandemie en moesten daardoor lang geduld hebben voor ze hun eerste wedstrijd konden dansen. Deze wonnen ze meteen! En in de wedstrijd erna werden ze tweede. Dat beloofd wat voor de toekomst van dit team.

De teamleden zijn 11 t/m 13 jaar

BLACKOUT

Dit wedstrijdteam bestaat uit tien meiden die in het verleden deel uitmaakten van verschillende teams. De teamleden hebben allemaal vele jaren danservaring. Een aantal van hen werden Nederlands kampioen, anderen werden een keer tweede en een keer derde op het EK en namen deel aan he RTL4-programma Time To Dance. Samen maken zij van ieder optreden en elke wedstrijd een ware show.

De teamleden zijn 13 t/m 19 jaar

BLACKOUT MEGACREW

Deze megacrew is een mix van dansers uit alle wedstrijdteams. Door de krachten te bundelen knallen ze van het podium tijdens optredens en wedstrijden. Het team heeft mooie overwinningen op hun naam mogen schrijven. De dansen kunnen variëren van harde hiphop-choreo’s tot een keer out of the box te gaan en een ander stijl te dansen. Bekijk hieronder hun optreden op WOD Antwerpen 2020.

TEAM BOEKEN?

Naast dat onze teams het hele jaar hard trainen en deelnemen aan wedstrijden geven ze ook diverse dansoptredens. Dit kan ook speciaal op aanvraag binnen een bepaald thema zoals we bijvoorbeeld in 2019 voor de Cultuurnacht in Oosterhout deden, maar ook voor je videoclip, evenement of ander feest kun je ze boeken.

Bekijk video’s van optredens, voorstellingen en videoclips op ons YouTube-kanaal.

Wil je een van de teams boeken stuur dan een mail naar info@dedansfabriek.nl

 

DE DANSFABRIEK

DANCE | DREAM | FEEL

Copyright De Dansfabriek
Ontwikkeling en realisatie: Webstudio Renée