WEDSTRIJDTEAMS

 

Bij De Dansfabriek hebben we ook de mogelijkheid tot groei voor degene met danstalent die graag meer uitdaging willen: wedstrijdteams in diverse leeftijdsgroepen. Je moet bereid zijn hard te werken en te streven naar het uiterste. De pittige trainingen hebben onze teams al ver gebracht zo stonden ze al op EK’s en WK’s en zijn ze nog lang niet klaar met hun groei. Er is altijd ruimte voor nieuw talent, zo hebben we jaarlijks audities voor onze teams. De audities gemist en wil je toch graag je talent laten zien? Neem dan zeker contact met ons op.

SYNERGY

Dit wedstrijdteam bestaat uit een stel felle meiden. Synergy zorgt gegarandeerd voor spektakel bij een optreden of wedstrijd! Elke week werkt deze groep hard tijdens hun training waarin zij tot het uiterste gaan. Ze zijn nog jong maar hebben al veel titels op hun naam staan. Zo werden ze in 2017 2e op het EK en op het EK van 2019 3e. Ook deden ze in april 2018 mee aan het televisieprogramma Time to dance op RTL4.

De meiden zijn 11 en 12 jaar oud.

BUBBLEGUM

Het wedstrijdteam Bubblegum bestaat uit een groep meiden en een jongen. Ze zijn dan wel in de puberleeftijd maar dat weerhoud ze niet om in de trainingen alles te geven. Zo werden ze al eens Nederlands kampioen, traden op in de Efteling voor groot publiek en op het EK 2019 behaalde ze een podiumplek en werden daar  6e.

Het team heeft de leeftijd van 13 t/m 15 jaar.

RECKLESS

Het wedstrijdteam Reckless bestaat uit een groep van gezellige en energieke meiden. Samen maken zij van ieder optreden en elke wedstrijd een ware show. Iedere week trainen ze keihard met elkaar bij De Dansfabriek om hun choreo’s  zo spetterend mogelijk te maken.

De leeftijd van deze meiden is tussen de 15 en 18 jaar.

BLACKOUT

Deze megacrew is een mix van dansers uit alle wedstrijdteams. Door de krachten te bundelen knallen ze van het podium tijdens optredens en wedstrijden. Het team heeft mooie overwinningen op hun naam mogen schrijven. De dansen kunnen variëren van harde hiphop-choreo’s tot een keer out of the box te gaan en een ander stijl te dansen. Bekijk hieronder hun optreden op WOD Antwerpen 2020.

TEAM BOEKEN?

Naast dat onze teams het hele jaar hard trainen en deelnemen aan wedstrijden geven ze ook diverse dansoptredens. Dit kan ook speciaal op aanvraag binnen een bepaald thema zoals we bijvoorbeeld in 2019 voor de Cultuurnacht in Oosterhout deden, maar ook voor je videoclip, evenement of ander feest kun je ze boeken.

Bekijk video’s van optredens, voorstellingen en videoclips op ons YouTube-kanaal.

Wil je een van de teams boeken stuur dan een mail naar info@dedansfabriek.nl

 

DE DANSFABRIEK

DANCE | DREAM | FEEL

Copyright De Dansfabriek
Ontwikkeling en realisatie: Webstudio Renée