TAMARA SNOEREN

 

Na het behalen van mijn zwemdiploma kon ik niet wachten om met dansen te beginnen. En ik ben er nooit meer mee gestopt. Niet zo gek dat ik na het behalen van mijn middelbare schooldiploma niets liever wilde dan een dansopleiding te gaan volgen, een plan B was er niet!

Dans is niet alleen mijn passie en beroep, het is meer dan dat. Het is mijn leven. Na jarenlang te hebben opgetreden en les te hebben gegeven bij andere dansstudio’s besloot ik tien jaar geleden dat het tijd werd om de gok te wagen. Ik ging mijn droom, het hebben van een eigen dansstudio, achterna.

Mijn droom werd werkelijkheid op 7 september 2009, in mijn eentje begon ik met De Dansfabriek. En nu, een aantal jaar later, heb ik een mooi team van docenten naast me staan. Geen dag heb ik spijt gehad van de beslissing om mijn droom achterna te gaan.

Ik ben zo blij dat ik mijn kennis en creativiteit dagelijks mag delen met de leerlingen van mijn eigen dansstudio. Het is heerlijk om alle verschillende soorten lessen te geven en zo jong en oud te laten dansen en te laten genieten van dans. Ik geef les in diverse stijlen die ik ook echt allemaal even leuk vind om te doen, een keuze hierin maken zou me niet lukken.

Ook geniet ik er intens van om mijn wedstrijdteams te zien strijden op wedstrijden en de passie voor dans in alle dansers te zien. Ik ben ook erg trots op de vele overwinningen die ze De Dansfabriek gebracht hebben.

Ik hoop mijn liefde voor dans nog vele jaren te delen met alle leerlingen, maar ook met de ouders van de leerlingen die op hun beurt weer genieten als ze hun kind zien stralen in de dansles of tijdens onze jaarlijkse voorstelling.

 

Copyright De Dansfabriek
Ontwikkeling en realisatie: Webstudio Renée